No menu items!
Pátek, 22 listopadu, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Home Z metropole Bizár BLÁZNIVEJ KAČER: Pravda o pražských nutriích

BLÁZNIVEJ KAČER: Pravda o pražských nutriích

0
BLÁZNIVEJ KAČER: Pravda o pražských nutriích

O vodních krysách, jak se nutriím říká, se napsalo dost. Náš investigativní tým Bláznivej kačer má šokující zprávy o pravdě a lži, které se o nutriích šíří! Našli jsme je na jednom místě na břehu Vltavy.

Přesto, že zprávy o nutriích zní jasně, my přesto přidáváme recept na pečenou nutrii
Troubu rozehřejeme na 200 °C. Na pečenou nutrii můžete použít zeleninu podle vlastní chuti (nebo toho, co máte doma). Zelenina zde navržená je jen orientační. Budeme potřebovat 1 kg stehen z nutrií a také jeden hřbet z nutrie. Stehna prošpikujeme 200 g slaniny, kterou jsme si nakrájeli na špalíčky a nechali lehce zamrazit. Zmrazené špalíčky slaniny se do masa lépe vpichují. Pekáč vymažeme lžící sádla a vložíme do něj maso z nutrie. Okmínujeme, osolíme a pečeme 30 minut. Mezitím si nakrájíme zeleninu: 1 červenou papriku, 100 g celeru, 100 g mrkve, 2 cibule, 6 stroužků česneku. Všechnu zeleninu přidáme do pekáče spolu se zbylou slaninou, 1 bobkovým listem a 5 kuličkami nového koření. Dáme péct dalších 20 minut a poté podlijeme 200 ml bílého vína. Pečeme ještě 25 minut.

INFO:
Naše rubrika Bláznivej kačer přináší fiktivní zprávy, které se často v žádném ohledu nezakládají na pravdě. Rubrika Bláznivej kačer je tvořena za účelem zábavy jako satira nebo recese. Tento článek ale vyšel z informací, které byly uvedeny na Facebooku. Považujeme je za fake news. Více o nutriích si můžete přečíst třeba v našem článku „Jak voni těma tlapištama,“ píší pod fotkami fanoušci nutrií. Je tu varování – přemnožují se a roznáší nemoci